AUSTRALIA DAY CELTIC FESTIVAL 2016 COMMITTEE

Mrs Margaret Sharpe T En E Convenor Celtic Council of Australia Chair Stalls

Mr Mal Nicholson D Urr Grounds & Technical Support

Mr Jean-Pierre LE LOC'H Finance

Mrs Margaret Winnett CyC Entertainment & Advertising

Mr Sol Solomon Festival Parade Marshall & Adviser Security

AUSTRALIAN & CELTIC FLAG BEARERS

Australian Ellen Greening Cornish Eddie Lyon Galician Carlos Doval

Asturian

ManxAlwyn PigottWelshGwen CryerScottishMal NicholsonIrishMargaret Winnett

Breton Pierre Nover



AUSTRALIA DAY CELTIC FESTIVAL 2016

NORTH SYDNEY COUNCIL'S

Award-winning Community Event held in Bradfield Park Milson's Point Sydney

Under the Sydney Harbour Bridge

SPONSORS

North Sydney Council Scottish Banner

Supported by North Sydney Council's Ongoing Support Program & Australia Day Council NSW



Presented by The Celtic Council of Australia www.celticcouncil.org.au

******** **PROGRAMME** *******

10.00am - 5.00pm

Tuesday 26 January 2016 MC Mr R. Longhurst

				Celtic Council of Australia	,
10.00am	Clan MacLeod Pipe Band	20 minutes		Cantorion Sydney sings the	
10.25am	Cantorion Sydney	15 minutes		Australian National Anthem	
10.40am	Clan MacLeod Pipe Band	20 minutes	1.00pm	Tall Ships Race	
11.00am	Cruising Concert commences		1.20pm	Cantorion Sydney	15 minutes
11.00am	Ferrython - Finish at Harbour Bridge	11.45am	1.45pm	Burwood RSL Sub-branch Pipes and Drums	20 minutes
11.00am	Scots on the Rocks	20 minutes			
11.20am	Clan MacLeod Pipe Band	20 minutes	2.00pm	Red Berets Australian Army Parachute Display	
11.40am	Three's Company	30 minutes	2.10pm	Coolfin Mac & Sydney Irish Ceili	20 :
12.00pm	21 Gun Salute			Dancers	30 minutes
12.03pm	Advance Australia Fair – all upstand National Anthem is sung around the	· ·	2.50pm	Burwood RSL Sub-branch Pipes and Drums	20 minutes
12.15pm	Australian Colonial & Folk Dancers	s 20 minutes	3.15pm	Dwyer-Whelan Academy of Irish	
12.35pm	Ellan Vannin sung by Ellen Greeni	ng	•	Dancing	20 minutes
	Manx Dancers	10 minutes	3.40pm	Burwood RSL Sub-branch Pipes and Drums	20 minutes
12.45pm	FESTIVAL PARADE & AUSTRALIA : WELCOME CEREMONY	DAY	4.10pm	Coolfin Mac	40 minutes
	Combined Pipe Bands, Performers, Associations and Scottish Soldier		4.55pm	Lone Piper – Lament	5 minutes

Jilly Gibson, Mayor of North Sydney The Honourable Jillian Skinner MP,

Patron of the Manx Society of NSW Margaret Sharpe T En E, Convenor,